//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Π.Καμμένος στο Συνέδριο Νεολαίας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: "Να κερδίσει η Ελλάδα τα χαμένα χρόνια των μνημονίων και της διαπλοκής που μας φόρτωσαν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ"


Για «ένα σύστημα σάπιο βγάζει ένα τρομερό αίσθημα ανασφάλειας που ενώνει μεταξύ τους εκείνους που μέχρι σήμερα ήταν πολιτικοί αντίπαλοι» έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος στην ομιλία του, σήμερα, στο 2ο Τακτικό Συνέδριο της Νεολαίας Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογραμμίζοντας πως «αυτό είναι το μεγαλύτερο μήνυμα που πρέπει να αντιληφθούμε, που μας δίνει την εντολή να προχωρήσουμε στο αύριο».
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ευχαρίστησε την πρόεδρο της Νεολαίας και σημερινή εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, τα στελέχη και τα μέλη της Νεολαίας ΑΝΕΛ και τόνισε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι «το μόνο καινούργιο κίνημα που γεννήθηκε μετά την μεταπολίτευση, καταφέρνοντας να επιβιώσει μετά από πέντε εκλογικές αναμετρήσεις και να αντισταθεί στην μεγαλύτερη επίθεση, με όλα τα μέσα, που δέχθηκε ποτέ πολιτικός οργανισμός.»
Ο κ. Καμμένος είπε ότι οι ΑΝΕΛ συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας προασπιζόμενοι τις αρχές και τις αξίες τους και ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα «γιατί αυτή η δυνατότητα της έντιμης συνεργασίας, αλλά και της πολιτικής διαφωνίας εκεί που διαφωνούμε, είναι κάτι το οποίο έγινε σεβαστό και από την άλλη πλευρά, από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.»
Τόνισε ότι το Συνέδριο της Νεολαίας πρέπει να παράξει πολιτική, επισημαίνοντας ότι «σε όλα τα κινήματα της νεολαίας δεν υπάρχει καμία πολιτική δύναμη η οποία να παράγει πολιτική» και προσθέτοντας «βλέπουμε προέδρους να διαγράφουν όλη τη νεολαία (…)
Βλέπουμε, από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, συμβούλια νεολαίας, τα οποία συνεδριάζουν με 10 άτομα, στην τελευταία τους συγκέντρωση ήταν 12 άτομα. Βλέπουμε άλλους, οι οποίοι έχουν περάσει στη λογική του πάρε-δώσε μέσα από τα πανεπιστήμια και να λειτουργούν περισσότερο ως φροντιστήρια που διαπραγματεύονται με τους καθηγητές για το προσωπικό τους μέλλον, αλλά δεν παράγουν πολιτική.»
Ο κ. Καμμένος επέμενε μετ' επιτάσεως στην παραγωγή πολιτικής και στην προετοιμασία προτάσεων, ώστε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να «βγουν στην κοινωνία» τόσο με τις ενέργειές τους στην Βουλή, όσο και με τις απαντήσεις τους προς τους πολίτες.
Πρόσθεσε, ότι ο νέος νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες «θα οδηγήσει σε ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, όπου τα κανάλια τα οποία θα μπορέσουν να πάρουν τις άδειες δεν θα εξαρτώνται από συγκεκριμένους νταβατζήδες οι οποίοι θα τα ελέγχουν και θα δίνουν πολιτική γραμμή», επισημαίνοντας ότι αυτή η πολιτική γραμμή επέβαλλε απομόνωση των δραστηριοτήτων των Ανεξάρτητων Ελλήνων και αναφέροντας χαρακτηριστικά «μας είχαν στην ομερτά».
Αναφερόμενος στην σημερινή πολιτική κατάσταση, ο κ. Καμμένος επικαλέστηκε τον κ. Ντάισελμπλουμ ο οποίος ερωτηθείς από το Reuters «αν η Ελλάδα προχωρά σε 4ο Μνημόνιο», είπε «όχι, αυτά τα λένε μόνο τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης». «Κανένα μνημόνιο δεν υπογράφει η Ελλάδα» πρόσθεσε ο κ Καμμένος, αναφέροντας στην συνέχεια ότι «βγαίνουμε με την τελευταία αυτή αξιολόγηση που γίνεται από την πολιτική των μνημονίων και την επιβολή πολιτικών.» Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «με το τέλος της αξιολόγησης και το τέλος των μνημονίων έρχονται καλύτερες ημέρες, τις οποίες θα τις δούμε από φέτος το καλοκαίρι.»
Έκανε λόγο για έλευση επενδύσεων και αρχή αναπτυξιακής πορείας και υπογράμμισε ότι «αυτό το καταφέραμε εμείς. Η κυβέρνηση στάθηκε όρθια όλο αυτόν τον χρόνο, χάρη στους Ανεξάρτητους Έλληνες».
Ο κ. Καμμένος εν αναμονή και των αποτελεσμάτων της συνάντησης Ομπάμα-Μέρκελ είπε ότι «υπάρχει ευθεία επέμβαση των ΗΠΑ υπέρ της Ελλάδος για την τακτοποίηση πλέον της ρυθμίσεως του χρέους, γιατί ή θα γίνει διαγραφή του χρέους-πλέον όλοι το αποδέχονται- ή θα γίνει τέτοια επιμήκυνση του χρέους όπου ουσιαστικά το χρέος θα σβήσει μέσα σε δεκαετίες με επιτόκια που θα βρίσκονται κάτω από τα επιτόκια που σήμερα δεν δίνονται σε όλες τις χώρες του κόσμου. Και αυτό το πέτυχε αυτή η κυβέρνηση.»
Ο κ. Καμμένος είπε ότι το σημαντικό συνίσταται στο να κερδίσει η Ελλάδα «τα χαμένα χρόνια της πολιτικής των μνημονίων, της πολιτικής που οδήγησε ο Γιώργος Παπανδρέου και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας τον τόπο.»
Ταυτόχρονα επισήμανε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρέπει πλέον να δημιουργήσουν «πολύ σοβαρές κινηματικές δομές» και πρότεινε την προετοιμασία λειτουργίας «δημοκρατικού Κινήματος όχι μόνο κατά τη διάρκεια των συνεδρίων ή των συνεδριάσεων των πολιτικών επιτροπών, αλλά όλη τη διάρκεια του χρόνου.»
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι «πρέπει να αλλάξουμε την πατρίδα μας» διαβεβαιώνοντας στην συνέχεια ότι «σε κεντρικό επίπεδο, η εποχή της διαπλοκής τελείωσε».
«Κανείς δεν λέει ότι ήδη βρίσκονται προφυλακισμένοι περισσότεροι από 20 μεγαλοεπιχειρηματίες οι οποίοι είχαν την απόλυτη στήριξη του συστήματος μέχρι σήμερα. Κανείς δε λέει ότι πια τη δύναμη που είχαν κάποια πρωτοσέλιδα εφημερίδων και εκδοτών, δεν πουλάνε ούτε 10.000 εφημερίδες. Δεν θα σας πει κανείς ότι πλέον δεν περνούν τα συστήματα τα οποία είχαν στήσει ακόμα και στον κρατικό μηχανισμό μέχρι και σήμερα» πρόσθεσε.
Επισήμανε ότι η Ελλάδα δεν είναι μια απλή χώρα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, αλλά γεωπολιτικά «έχει πολύ μεγάλο ρόλο σε ένα νέο κόσμο που γεννιέται μέσα στην Μεσόγειο», ενώ τόνισε οτι σε μια ευρύτατη περιοχή που κλυδωνίζεται, ενώ ταυτόχρονα η Ευρώπη ταλανίζεται με το δημοψήφισμα του «Brexit» και με έλλειψη πολιτικής συνοχής, η Ελλάδα αποτελεί τον μόνο πυλώνα σταθερότητας ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της ειρήνης στην περιοχή, ενώ ταυτόχρονα ο «άξονας σταθερότητας που έχει επίκεντρο την Ελλάδα είναι και το κέντρο του ενεργειακού κόμβου της Ευρώπης. Από την Ελλάδα θα περάσουν οι αγωγοί του φυσικού αερίου. Από την Ελλάδα θα περάσουν οι αγωγοί του ηλεκτρικού που ξεκινούν από τη Μέση Ανατολή προς την Ευρώπη. Ο «δρόμος του μεταξιού» ξεκινά από την Κίνα και σταματά στην Αίγυπτο. Για να προχωρήσει προς την Ευρώπη θα περάσει πάλι από την Ελλάδα.»
«Για αυτό η Ελλάδα αποτέλεσε το στόχο. Γι αυτό την Ελλάδα προσπάθησαν να την παραδώσουν εκείνοι που ακολούθησαν τον Γιώργο Παπανδρέου και αναφέρομαι στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, σε μια συμφωνία με τα συμφέροντα που ήθελα η Ελλάδα να είναι μια «αποικία χρέους», αλλά και που θα έχει παραδώσει την εθνική της κυριαρχία» υπογράμμισε ο κ Καμμένος, προσθέτοντας ότι «σήμερα υπάρχει μια κυβέρνηση που διαπραγματεύεται και προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα».
Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, ο κ. Καμμένος επέκρινε την ΝΔ ότι «έχει οδηγηθεί σε εντελώς ακροδεξιές λογικές» και επικαλούμενος στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ είπε ότι «το 2002 στην Ελλάδα ήταν 1.100.000, το 2011 ήταν πάλι 979 χιλιάδες και σήμερα μιλάμε για 50 χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται σε οργανωμένους καταυλισμούς, προκειμένου να αναλάβει η κάθε χώρα της ΕΕ την ευθύνη και την ποσόστωση για να τους φιλοξενήσει.»
«Υπάρχει πλέον Άγιος Παντελεήμονας; Ο Άγιος Παντελεήμονας ήταν στην εποχή αυτών, που σήμερα κατηγορούν  τη σημερινή κυβέρνηση για το προσφυγικό» πρόσθεσε.
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν παρέλειψε, τέλος να αναφερθεί στην ανθρωπιά και την αλληλεγγύη που επέδειξε ο ελληνικός λαός προς τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου