//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ FTL (2019) ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Cinema [ Ξένη Ταινία Μικρού Μήκους ] 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Eddie Money - Take Me Home Tonight / Video / 1985 

ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 1

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Rolling Stones/Guns N' Roses/AC/DC - Sympathy For The Devil In Paradise City (Mash Up) 2016 ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Music 2

 ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

[ Βασίλης Λεβέντης - Οδεύουμε Προς Νέα Πτώχευση (08/2023) ]

[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ]

[ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΔΥΝΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟΥΣ. ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΣΟΣΙΑΛΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΦΑΥΛΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ, ΑΠΑΤΗΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ, ΑΥΤΑΠΑΤΗΣ, ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕΙ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΩΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΛΗΨΗ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΖΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΕΥΤΟΒΟΛΕΨΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΚΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙWebTV1 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Κ.Βελόπουλος - Μιλώντας για Τρίτο Παγκόσμιο και Αρμαγεδδώνα (10/2017) ]


[ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ]

[ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΣ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ]

[Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ : 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,  ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΟΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ AFD ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΞΟΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ]


ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ Web TV2 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Γιατί ο Πούτιν μισεί τη Χίλαρι Κλίντον

Όταν ξεκίνησαν οι μαζικές διαδηλώσει κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν το Δεκέμβριο του 2011, στη Μόσχα, ο ίδιος κατέστησε σαφές ποιον υποψιαζόταν ότι τις υποκίνησε : τη Χίλαρι Κλίντον.
Οι διαδηλωτές κατηγορούσαν τον Πούτιν ότι είχε "επηρεάσει" τα αποτελέσματα των εκλογών και ο Ρώσος ηγέτης τα έβαλε με τη Κλίντον, λέγοντας "Είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν ντροπιαστικό και άδικο", αφήνοντας αιχμές πως ήταν η Αμερικανίδα υπουργός Εξωτερικών που είχε υποκινήσει τις διαδηλώσεις. "Πρέπει να διασφαλίσουμε τους εαυτούς μας από την εξωτερική παρέμβαση στα εσωτερικά μας ζητήματα", είχε δηλώσει τότε ο Ρώσος πρόεδρος.
AdTech Ad
Πέντε χρόνια αργότερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ίσως, να περιμένει την στιγμή της εκδίκησης. Τουλάχιστον, αυτή είναι η πεποίθηση που επικρατεί μεταξύ ορισμένων εμπειρογνωμόνων ασφάλειας του κυβερνοχώρου, που υποστηρίζουν πως η Ρωσία κρύβεται πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις που δέχτηκε το κόμμα των Δημοκρατικών και οδήγησε στην αποκάλυψη απόρρητων e- mails.
Εν τω μεταξύ, αυτό που ενισχύει την παραπάνω θεωρία είναι οι φιλικές σχέσεις που διατηρεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν με το νούμερο ένα "εχθρό" της πρώτης γυναίκας υποψήφιας, που κατάφερε να πάρει το χρίσμα για την προεδρία των ΗΠΑ. Οι δυο άνδρες δεν έχουν κρύψει τον θαυμασμό που τρέφει ο ένας για τον άλλο, όπως και τις προσπάθειες για βελτίωση των σχέσεων μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον.
Μάλιστα, πρώην διπλωμάτες των ΗΠΑ, που συνεργάζονταν με τη Χίλαρι Κλίντον κατά τη διάρκεια της θητείας της στο υπουργείο Εξωτερικών, κάνουν λόγο για ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ των δυο πολιτικών το 2011, εξαιτίας των διαδηλώσεων. Επεισόδιο που έβγαλε τον Πούτιν εκτός εαυτού και τον έκανε να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον Μπαράκ Ομπάμα. Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως, η Χίλαρι Κλίντον δεν ακολουθούσε απλά τις κατευθυντήριες γραμμές από τον Αμερικανό πρόεδρο, όσον αφορά τη Μόσχα, αλλά είχε υιοθετήσει μια ακόμη πιο αυστηρή στάση, που δυσχέραινε την επικοινωνία μεταξύ των δυο κρατών.
"Ήταν εξοργισμένος (με την Κλίντον) και συνέχισε να είναι για όσο διάστημα βρισκόμουν στην κυβέρνηση", αναφέρει ο Μάικλ Μακφόλ, ο οποίος υπηρέτησε ως ο κορυφαίος αξιωματούχος της Ρωσίας στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Ομπάμα από το 2009 έως το Δεκέμβριο του 2011 και, στη συνέχεια, ήταν πρέσβης των ΗΠΑ στη Μόσχα μέχρι τις αρχές του 2014. "Θα μπορούσε κανείς να πει πως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για εκδίκηση", τονίζει.
Η εκδίκηση παραμένει ένας απλός υπαινιγμός, ωστόσο πολλοί ειδικοί είναι πεπεισμένοι πως η ρωσική κυβέρνηση κρύβεται πίσω από τις αποκαλύψει των απόρρητων e- mail, οι οποίες στόχο είχαν να πλήξουν την εικόνα της Κλίντον και να αυξήσουν τη δημοτικότητα του Τραμπ.

Πόσο όμως μπορεί να στοιχίσει η παρέμβαση Πούτιν στην Χίλαρι Κλίντον;

Το στρατόπεδο της Χίλαρι Κλίντον δεν μπορεί να αγνοήσει την επιρροή, που είναι ικανός να ασκήσει ο Ρώσος πρόεδρος, ειδικότερα επειδή σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ, όπως η Πενσυλβάνια, η παρουσία Ρώσων ψηφοφόρων, των Πολωνών και των Ουκρανών είναι τόσο έντονη, που θα μπορούσε να καθορίσει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Από την πλευρά της, η Χίλαρι δεν έχει κρύψει ποτέ την περιφρόνησή της για τον ισχυρό άνδρα της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, το 2008 είχε αστειευτεί με την διάσημη έκφραση του πρώην Αμερικανού προέδρου Τζορτζ Μπους, ότι "πήρε μια αίσθηση της ψυχής του Πούτιν", λέγοντας πως, επειδή ήταν πράκτορας της KGB, "εξ ορισμού δεν έχει ψυχή".
Το 2009, όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ανέλαβε την εξουσία, σε μια περίοδο που οι σχέσεις των δυο χωρών ήταν τεταμένες, εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στη Γεωργία η Κλίντον ανέλαβε την επανόρθωση των σχέσεων των δυο χωρών, σε μια προσπάθεια συνεργασίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Τότε η υπουργός Εξωτερικών προτιμούσε να συνεργάζεται με τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ, πρώην πρωθυπουργό της Ρωσίας, παρά με τον πρόεδρο.
"Η Κλίντον ήταν η πιο σκεπτική σχετικά με την επαναφορά (των σχέσεων). Ήταν πιο αυστηρή απέναντι στους Ρώσους. Ήταν δύσκολη συνομιλήτρια και με τους δυο, τον Λαβρόφ και τον Πούτιν, και το λέω αυτό ως φιλοφρόνηση", δηλώνει ο Μακφόλ.
Η προσπάθεια αποκατάστασης των σχέσεων των δυο χωρών ήταν μαι δύσκολη διαδικασία εξ αρχής. Χαρακτηριστική ήταν η κοινή συνέντευξή Τύπου, που είχαν παραχωρήσει τότε Κλίντον και Λαβρόφ. Στη συνέντευξη η Κλίντον υποτίθεται ότι θα ανέφερε την λέξη επαναφορά, τόσο στα Αγγλικά, όσο και στα Ρώσικα, αντ' αυτού είπε "Υπερφόρτωση", ένα "λάθος" που δεν έμεινε ασχολίαστο απ' το Κρεμλίνο.
Το 2010 η Κλίντον επισκέφθηκε και πάλι τη ρώσική πρωτεύουσα, αυτή τη φορά ως καλεσμένη στην πολυτελή κατοικία του προέδρου Πούτιν. Γνωρίζοντας την αγάπη της για την άγρια ζωή, ο Ρώσος πρόεδρος την ξενάγησε στον χώρο με τα τρόπαιά του από το κυνήγι. Όλα έβαιναν καλώς, μέχρι τη στιγμή που έπρεπε να παρουσιαστούν για μια επίσημη φωτογραφία, όπου ο Πούτιν εξαπέλυσε επίθεση στο πρόσωπο της Αμερικανίδας υπουργού, χωρίς εκείνη να το περιμένει.
Η συγκεκριμένη κίνηση ψύχρανε ακόμη περισσότερο τις σχέσεις των δυο πολιτικών και λάδι στη φωτιά έριξε η βίαιη δολοφονία του Καντάφι. Ο Πούτιν είχε κατηγορήσει ανοιχτά την Κλίντον για παρέμβαση στην εσωτερική πολιτική της χώρας του.
Από τότε που η υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, αποχώρησε από την κυβέρνηση, έχει ανταλλάξει μόνο αυστηρές κουβέντες και κατηγορίες με τον Ρώσο πρόεδρο.

(ΠΗΓΗ: http://news247.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου